waardecheque

Een waardecheque voor juridisch advies

Jurato heeft via haar samenwerkingspartners diverse waardecheques uitgereikt, welke zij aan hun relaties kunnen aanbieden. Deze waardecheque geeft recht op een juridisch adviesgesprek met een bedrijfsjurist van Jurato, ter waarde van € 150,-. Zodoende kan er op geheel vrijblijvend kennis gemaakt worden met onze dienstverlening en kun je ervaren hoe wij werken.

Duidelijke taal

U kunt met al uw juridische vraagstukken bij ons terecht. Denk hierbij aan vragen op het gebied van arbeidsrecht, vastgoedrecht, contractenrecht, privacyrecht, ondernemingsrecht en (internationaal) handelsrecht. Wij even praktische juridische adviezen in duidelijke taal en zorgen ervoor dat jouw juridische zaken op orde zijn.

Voorwaarden

  • Om de waardecheque te activeren dien je contact op te nemen met Jurato B.V., zoals op de cheque en hierboven staat omschreven.
  • Tegen inlevering van deze cheque ontvang je geheel kosteloos en vrijblijvend een juridisch adviesgesprek met een van de bedrijfsjuristen van Jurato ter waarde van € 150,-.
  • Deze waardecheque is geldig voor alle ondernemers.
  • Deze waardecheque is bedrijfsgebonden en kan slechts eenmalig worden ingewisseld.
  • De waardecheque kan niet worden ingewisseld in geld.
  • De waardecheque is geldig t/m 31 december 2022.
  • Op het adviesgesprek en de dienstverlening van Jurato zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
waardecheque juridisch advies

Activeren

Heb je een waardecheque ontvangen en wens je deze in te leveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318 860 323 of stuur een e-mail naar info@jurato.nl. Vermeld daarbij het unieke nummer dat op de waardecheque staat. Wij plannen vervolgens een juridisch adviesgesprek met een van onze bedrijfsjuristen met je in.

activeer waardecheque