team Jurato

Wendy Rijcken-Van Eck | Bedrijfsjurist

Wendy studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na ruim 11 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest, maakte zij de overstap naar het bedrijfsleven en werkte zij 6 jaar als (inhouse) bedrijfsjurist bij een internationaal bedrijf.

Tijdens haar baan als bedrijfsjurist volgde Wendy een specialisatie opleiding Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit en startte zij haar eigen juridisch adviesbureau. Vanwege haar interesse in de maatschappelijke sector volgde zij de verkorte opleiding Jurist in de Zorg.

Wendy is een ervaren juriste met een brede civiele ervaring als business partner voor MKB ondernemers en organisaties in Zorg & Welzijn. Een informeel klankbord met een nuchtere en praktische aanpak; een jurist die met je meedenkt, je business kent en vanuit haar juridische achtergrond, in het bedrijfsleven en in de advocatuur, de juiste benadering voorlegt. Op ongedwongen en ontspannen wijze, in begrijpelijke taal.

“Ik voel me als collega-op-afstand van mijn klanten: betrokken, informeel en toegankelijk”

Wendy Rijcken-Van Eck

In de praktijk van Wendy ligt het accent op arbeidsrecht, privacyrecht en zakelijke overeenkomsten. Zij staat ook particulieren bij in arbeidsrechtelijke kwesties.

Wendy is lid van verschillende business clubs en onderhoudt graag een uitgebreid netwerk. Ook is zij maatschappelijk actief en verricht zij diverse nevenactiviteiten, zoals Lid Raad van Toezicht van een zorginstelling en Voorzitter van een Geschillencommissie.

Zij wordt ervaren als een communicatief sterke, spontane en informele persoon. Vrolijk, flexibel en heel pragmatisch. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar partner en vriendenkring; ze houdt erg van dans, watersport, natuur en persoonlijke ontwikkeling. Een dynamisch en energiek persoon.

Specialismen:

  • Contractenrecht
  • Arbeidsrecht
  • Privacyrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Vervoerrecht

Wil je graag persoonlijk advies van mij?