team Jurato

Tom van Oijen | Bedrijfsjurist

Na voltooiing van de studie Bedrijfskunde (MER) aan Hogeschool ’s-Hertogenbosch studeerde Tom Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Tijdens en na zijn studie is Tom werkzaam geweest als juridisch adviseur bij een gemeente. In deze functie heeft hij veel op het gebied van vastgoed en omgevingsrecht geadviseerd. Ook doorliep hij een specialisatieopleiding over grondbeleid en gebiedsontwikkeling.

In 2012 heeft Tom – naast zijn baan als vastgoedjurist – Jurato opgericht. In 2014 is Jurato vanwege een samenwerking/fusie omgezet in een besloten vennootschap.

Jurato bedrijfsjuristen

“Verder kijken dan alleen naar juridische oplossingen, waarbij het belang van de onderneming voorop staat.”

Tom van Oijen

gevolgen huurrecht coronacrisis

Het ondernemen is Tom met de paplepel ingegoten. Als ondernemende jurist heeft hij een uitgebreid netwerk. Tom heeft werkervaring in verschillende rechtsgebieden en bij diverse organisaties (zowel bedrijfsleven als non-profit).

Vanwege zijn bedrijfskundige en juridische achtergrond is Tom in staat om op bedrijfsmatige en strategische wijze mee te denken, waarbij hij verder kijkt dan alleen naar juridische oplossingen. Hij is een sparringpartner voor veel ondernemers en houdt zich voornamelijk bezig met (commerciële) contracten, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Maar ook aansprakelijkheidsrecht en insolventierecht behoren tot zijn expertise.

In zijn vrije tijd sport hij graag, bezoekt hij een voetbalwedstrijd of gaat hij uit eten met familie of vrienden.

Specialismen:

  • Commerciële contracten
  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoed- en omgevingsrecht
  • Insolventierecht

Wil je graag persoonlijk advies van mij?