team Jurato

Isabel Cobussen | Bedrijfsjurist

Isabel studeerde Nederlands recht aan de Open Universiteit Nederland. Na het afronden van de studie was Isabel werkzaam als advocaat bij twee gerenommeerde advocatenkantoren in Nijmegen. Daarnaast is zij actief betrokken geweest als auteur bij juridische vakbladen.

Naast juridische vaardigheden beschikt Isabel ook over commerciële vaardigheden. Haar ondernemende karakter heeft ertoe geleid dat zij besloot om een andere afslag te nemen. Deze afslag bracht Isabel bij Jurato. Sinds oktober 2020 is Isabel werkzaam als bedrijfsjurist waar zij als ondernemende jurist voor je klaar staat.

Cliënten omschrijven Isabel als een betrokken en meedenkende jurist die stevig in haar schoenen staat. Isabel heeft een brede ervaring binnen het bestuursrecht en in het bijzonder richt zij zich op het omgevingsrecht. Daarnaast heeft Isabel een civielrechtelijke achtergrond. Daardoor is zij in staat om, indien noodzakelijk, een zaak zowel vanuit het civiele recht als vanuit het bestuursrecht te benaderen.

Niet alle zaken vragen uitsluitend om een juridische aanpak, maar ook om een creatieve aanpak. Daarbij komt Isabel goed uit de verf. Haar aanpak is te omschrijven als pragmatisch waarbij zij altijd kwaliteit nastreeft en het beste uit een zaak wil halen. Warm contact met haar cliënten heeft Isabel hoog in het vaandel staan.

“Een duurzame klantrelatie met korte lijntjes staat bij mij voorop. Tijd investeren in het opbouwen en onderhouden van relaties vind ik vanzelfsprekend”

Isabel Cobussen

Het bestuursrecht en het omgevingsrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Isabel vindt het daarom belangrijk om up to date te blijven van de nieuwste rechtsontwikkelingen.

De actualiteiten binnen deze rechtsgebieden brengt zij graag onder de aandacht bij haar cliënten. Zij houdt er dan ook van om haar kennis te delen en praat met enige regelmaat ondernemers bij over de actualiteiten die voor hen van belang zijn.

Isabel heeft de specialisatieopleiding Omgevingsrecht met succes afgerond.

Naast het verrichten van juridische werkzaamheden is Isabel een actief lid bij Business Netwerk International. Ook zoekt zij graag de golven op om te surfen en doet zij aan fitness. Isabel is een echt gezelschapsmens en houdt van koken met én voor vrienden en familie.

Specialismen:

  • Bestuursrecht
  •  Omgevingsrecht
  • Algemeen verbintenissenrecht

Wil je graag persoonlijk advies van mij?