team Jurato

Gaby Schildknegt | Bedrijfsjurist

Gaby Schildknegt is sinds februari 2016 werkzaam als bedrijfsjurist bij Jurato op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en incasso.

Zij studeerde HBO-Rechten aan de Hogeschool Utrecht en is recent afgestudeerd aan haar master aan de Open Universiteit. Tijdens haar studie heeft ze eveneens ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor en een juridisch adviesbureau.

Gaby komt uit een ondernemersfamilie en weet dus wat er bij een gemiddelde onderneming speelt. Daardoor is zij in staat om op praktische wijze juridisch advies te verstrekken waarbij het ondernemersbelang centraal staat.

team-jurato-gaby-profiel

In mijn werk verplaats ik mij in onze klant: waar is hij of zij nou écht mee geholpen

Gaby Schildknegt

Gaby Schildknegt bedrijfsjurist

Gaby’s interesse voor arbeidsrecht is dankzij haar studie en diverse werkervaringen enorm gegroeid waardoor zij zich hierin verder heeft gespecialiseerd. Zij verzorgt (in-house) workshops en presentaties.

Zij is bedreven in onder meer het opstellen en beoordelen van arbeidscontracten, personeelsreglementen en het adviseren bij conflicten. Daarnaast is zij thuis in het opstellen en beoordelen van diverse soorten algemene voorwaarden en het incasseren van openstaande vorderingen.

Gaby brengt haar vrije tijd door in het gezelschap van haar vrienden en is regelmatig te vinden in de sportschool. Ook vindt zij het leuk om te winkelen.

Specialismen:

  • Contracten en algemene voorwaarden
  • Arbeidsrecht
  • Personeelsdossiers en -reglementen
  • Incasso

Wil je graag persoonlijk advies van mij?