team Jurato

Christiaan Kramer | Bedrijfsjurist

Christiaan studeerde in 2010 af aan de Universiteit Utrecht met de master Recht & Onderneming. Reeds tijdens zijn studie heeft hij deeltijd werkervaring opgedaan bij een juridisch adviesbureau en later als junior jurist bij een (internationaal) productiebedrijf.

Na zijn studie is Christiaan aan de slag gegaan als bedrijfsjurist bij een ondernemersvereniging in de handel en logistiek. Vervolgens heeft hij een juridisch adviesbureau opgezet en is hij deeltijd werkzaam geweest als legal counsel bij een internationaal opererende onderneming.

Begin 2016 is het adviesbureau van Christiaan gefuseerd met Jurato en is hij partner geworden.

Christiaan Kramer Jurato

“Het is mijn uitdaging om het commerciële belang van de onderneming voor ogen te houden.”

Christiaan Kramer

Christiaan Kramer bedrijfsjurist

Christiaan is jurist en geboren ondernemer, daardoor goed in staat om strategisch mee te denken en het belang van de onderneming te dienen. Hij heeft werkervaring in diverse rechtsgebieden en bij diverse bedrijven, waardoor hij een brede kennis heeft.

Christiaan heeft in 2019 de specialisatie-opleiding ICT-recht met succes afgerond. Hij adviseert cliënten over allerlei ICT-recht gerelateerde zaken.

Daarnaast adviseert hij op het gebied van (internationaal) handelsrecht en ondernemingsrecht; van advisering bij conflicten tot het opstellen van diverse contracten behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Naast zijn werkzaamheden is Christiaan actief in business clubs, sport hij frequent en houdt hij van uiteten met familie of vrienden, uiteraard met een goed glas wijn erbij.

Specialismen:

  • Commerciële contracten
  • Ondernemingsrecht
  • Internationaal handelsrecht
  • Intellectuele eigendom en ICT-recht
  • Vervoerrecht

Wil je graag persoonlijk advies van mij?