team Jurato

Charlotte Albrecht | Marketeer

Charlotte versterkt sinds oktober 2020 het team van zowel Jurato als Contractenshop met haar expertise op het gebied van marketing en communicatie. De interesse in (online) marketing begon na haar grafische opleiding aan het ROC A12 te Ede. Tijdens deze opleiding heeft zij voor het meest creatieve profiel gekozen waarbij haar tekenboeken vol stonden en de potloden erdoorheen vlogen.

Charlotte had de ambitie om verder te studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij ontving in juli 2019 haar Bachelor of Science in Communicatie & Multimedia Design. Tijdens haar studie heeft Charlotte onder andere werkervaring opgedaan als Online Marketeer voor een beddenspeciaalzaak.

Na voltooiing van haar studie heeft Charlotte ervaring opgedaan als Marketing & Communicatie medewerker binnen de lichtindustrie. Vanaf oktober 2020 is voor haar een nieuwe uitdaging begonnen bij zowel Jurato als Contractenshop. Zij zal voor beide bedrijven marketing- en communicatievraagstukken oppakken en uitwerken.

‘‘Marketing draait om het delen van een (nieuws)bericht, zodat het gevonden kan worden door de juiste persoon.’’

Charlotte Albrecht

Charlotte heeft aan creativiteit en originaliteit geen gebrek. Op alle mogelijke momenten van de dag is zij bezig om de meest creatieve oplossing te vinden waar mensen enthousiast van worden en wat hen bij blijft. Het is een uitdaging om in deze (online) tijd nieuwe dingen op de markt te zetten die gezien worden. Charlotte pakt deze uitdaging met beide handen aan en zal haar marketingacties juist onderbouwen en adviseren.

Het liefst brengt Charlotte haar vrije tijd actief door. Zij is aan het trainen voor een triathlon en zal dus op drie onderdelen (zwemmen, wielrennen en hardlopen) ijzersterk moeten zijn. Als zij niet actief aan het sporten is probeert zij rust te vinden in een goed boek.

Specialismen:

  • (Online) Marketing
  • Communicatie
  • Adviseren
  • Empathisch vermogen

Wil je graag persoonlijk advies van mij?