projecten-interim

Bedrijfsjurist bij toename vraagstukken

Misschien is het herkenbaar: je ervaart (tijdelijk) een toename van het aantal juridische vraagstukken binnen jouw bedrijf.  Regelmatig wordt de huisadvocaat ingeschakeld, maar de afstand tot de dagelijkse praktijk wordt toch als te groot ervaren en de kosten zijn hoog. Voor het aantrekken van een eigen bedrijfsjurist is de omvang van het werk niet groot genoeg. De gulden middenweg bewandel je via Jurato.

Een bedrijfsjurist op afroep, op afstand of bij jou op kantoor

Of het nu gaat om het vervullen van een interim opdracht, vervanging bij ziekte van een medewerker, een specifiek project of meer structureel voor 1 of 2 dagen per week of per maand een jurist op jouw kantoor. Met Jurato creëer je een eigen juridische afdeling met de flexibiliteit die je zelf wenst om de (tijdelijke) behoefte in jouw organisatie op te vullen. Wij springen in wanneer jouw organisatie of workload daarom vraagt.

Sommige opdrachten vragen om een specialist met kennis van een bepaald rechtsgebied. Andere situaties vervul je beter met een generalist. Door onze jarenlange ervaring als bedrijfsjurist zijn wij breed inzetbaar. Onze bedrijfsjuristen hebben ervaring opgedaan in verschillende branches en rechtsgebieden en ieder van ons heeft een of meerdere specialisaties.

De kracht van Jurato ervaar je via onze laagdrempeligheid, betaalbaarheid, brede inzetbaarheid en prettige informele contacten.

We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en een nadere kennismaking. Ook als je op dit moment geen behoefte hebt aan tijdelijke juridische ondersteuning, maar wel wil weten wat er mogelijk is, dan komen we graag langs. Je schakelt dan sneller wanneer een interim situatie zich in de toekomst aandient.

juridisch advies of rechtsbijstand

Inzicht in de juridische risico’s van jouw onderneming?

Met onze Bedrijfsscan worden de juridische risico’s van jouw onderneming inzichtelijk en beheersbaar. Ook krijg je aanbevelingen die tot beperking van deze risico’s kunnen leiden, of zelfs tot het voorkomen van ongewenste situaties.

bedrijfsscan