projecten-interim

Bedrijfsjurist bij toename vraagstukken

Misschien herkent u het wel: u ervaart (tijdelijk) een toename van het aantal vraagstukken met juridische aspecten. Uw vaste huisadvocaat wordt regelmatig ingeschakeld, maar de afstand tot de dagelijkse praktijk wordt toch als te groot ervaren en de kosten zijn hoog. Voor het aantrekken van een eigen bedrijfsjurist is de omvang van het werk niet groot genoeg. De gulden middenweg bewandelt u via Jurato.

Een bedrijfsjurist op afroep, op afstand of bij u op kantoor

Of het nu gaat om het vervullen van een interim opdracht, vervanging bij ziekte van een medewerker, een specifiek project of meer structureel voor 1 of 2 dagen per week of per maand een jurist bij u op kantoor. Met Jurato creëert u een eigen juridische afdeling met de flexibiliteit die u zelf wenst om de (tijdelijke) behoefte in uw organisatie op te vullen. Wij springen in wanneer uw organisatie of workload daarom vraagt.

Sommige opdrachten vragen om een specialist met kennis van een bepaald rechtsgebied. Andere situaties vervult u beter met een generalist. Door onze jarenlange ervaring als bedrijfsjurist zijn wij breed inzetbaar. Onze juristen hebben ervaring opgedaan in verschillende branches en rechtsgebieden en ieder van ons heeft een of meerdere specialisaties.

De kracht van Jurato ervaart u via onze laagdrempeligheid, betaalbaarheid, brede inzetbaarheid en prettige informele contacten.

We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en een nadere kennismaking. Ook als u op dit moment geen behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning, maar wel wil weten wat er mogelijk, dan komen we graag langs. U schakelt dan sneller wanneer een interim situatie zich in de toekomst aandient.

juridisch advies of rechtsbijstand

Inzicht in de juridische risico’s van uw onderneming?

Met onze Bedrijfsscan worden de juridische risico’s van uw onderneming inzichtelijk en beheersbaar. Ook krijgt u aanbevelingen die tot beperking van deze risico’s kunnen leiden, of zelfs tot het voorkomen van ongewenste situaties.

bedrijfsscan