Dienstverlening Jurato

Advies, rechtsbijstand en incasso

Wij helpen je graag om jouw juridische zaken op orde te stellen. Onze juristen zijn in veel rechtsgebieden thuis en streven er altijd naar om jouw specifieke wensen met praktische, juridische oplossingen te vervullen. Onze dienstverlening is opgedeeld in verschillende componenten: advies, rechtsbijstand, incasso en interim/projecten.

Advies

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van duidelijke en begrijpelijke adviezen waar je direct iets aan hebt. Samen vertegenwoordigen onze juristen een breed scala juridische rechtsgebieden, waardoor je met alle juridische vragen bij ons terecht kan.

juridisch advies of rechtsbijstand

Rechtsbijstand

In veel gevallen kunnen wij vervelende situaties voorkomen door middel van juridisch advies. Wanneer er toch sprake is van een conflict, dan kunnen wij je eveneens rechtsbijstand verlenen. Wij staan je altijd – tegen een scherp tarief – daadkrachtig bij. Heb je een vraag of wens je rechtsbijstand? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Incasso

Onbetaalde facturen kosten veel tijd en geld. Heb je zelf van alles geprobeerd om een klant te laten betalen, maar zonder resultaat? Schakel
dan onze hulp in. Onze incassospecialisten zetten alles op alles om jouw klant alsnog te laten betalen. Natuurlijk altijd met respect voor de relatie die je met je klant hebt.

Lees hier hoe wij je helpen met openstaande vorderingen>>

incasso

Projecten / interim

Misschien herken je het wel: je ervaart (tijdelijk) een toename van het aantal vraagstukken met juridische aspecten. De vaste huisadvocaat wordt regelmatig ingeschakeld, maar de afstand tot de dagelijkse praktijk wordt toch als te groot ervaren en de kosten zijn hoog. Voor het aantrekken van een eigen bedrijfsjurist is de omvang van het werk niet groot genoeg. De gulden middenweg bewandel je via Jurato.

Inzicht in de juridische risico’s van jouw onderneming?

Met onze Bedrijfsscan worden de juridische risico’s van jouw onderneming inzichtelijk en beheersbaar. Ook krijg je aanbevelingen die tot beperking van deze risico’s kunnen leiden, of zelfs tot het voorkomen van ongewenste situaties.

bedrijfsscan

Blijf scherp ondernemer!

Wilt u de laatste nieuwtjes weten op ondernemers- en juridisch gebied? Meld u hier aan en blijf zo op de hoogte.