Dienstverlening Jurato

Advies, rechtsbijstand en incasso

Wij helpen u graag bij een breed scala aan juridische zaken. Onze juristen streven er altijd naar om uw specifieke wensen met praktische, juridische oplossingen te vervullen. Onze dienstverlening is opgedeeld in verschillende componenten: advies, rechtsbijstand en incasso.

Advies

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van duidelijke en begrijpelijke adviezen waar u direct iets mee kunt. Samen vertegenwoordigen onze juristen een breed scala juridische rechtsgebieden, waardoor u met al uw juridische vragen bij ons terecht kunt.

juridisch advies of rechtsbijstand

Rechtsbijstand

In veel gevallen kunnen wij vervelende situaties voorkomen door middel van juridisch advies. Wanneer er toch sprake is van een conflict, dan kunnen wij u eveneens rechtsbijstand verlenen. Te allen tijde staan wij u -tegen een scherp tarief- daadkrachtig bij. Heeft u een vraag of wenst u rechtsbijstand? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Incasso

Onbetaalde facturen kosten u veel tijd en geld. Heeft u zelf van alles geprobeerd om een klant te laten betalen, maar zonder resultaat? Schakel
dan onze hulp in. Onze incassospecialisten zetten alles op alles om uw klant alsnog te laten betalen. Natuurlijk altijd met respect voor de relatie die u met uw klant heeft.

Lees hier hoe wij u helpen met openstaande vorderingen>>

incasso

Projecten / interim

Misschien herkent u het wel: u ervaart (tijdelijk) een toename van het aantal vraagstukken met juridische aspecten. Uw vaste huisadvocaat wordt regelmatig ingeschakeld, maar de afstand tot de dagelijkse praktijk wordt toch als te groot ervaren en de kosten zijn hoog. Voor het aantrekken van een eigen bedrijfsjurist is de omvang van het werk niet groot genoeg. De gulden middenweg bewandelt u via Jurato.

Inzicht in de juridische risico’s van uw onderneming?

Met onze Bedrijfsscan worden de juridische risico’s van uw onderneming inzichtelijk en beheersbaar. Ook krijgt u aanbevelingen die tot beperking van deze risico’s kunnen leiden, of zelfs tot het voorkomen van ongewenste situaties.

bedrijfsscan

Blijf up-to-date!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.