Bedrijfsscan

Bedrijfsscan

Ondernemen gaat gepaard met het nemen van risico’s. Hierbij kunt u denken aan risico’s die gepaard gaan bij de levering van producten of diensten maar ook aan risico’s in het kader van werkgeverschap. Met onze juridische bedrijfsscan worden de juridische risico’s van uw onderneming inzichtelijk en beheersbaar. Wij geven u aanbevelingen die tot inperking van deze risico’s of zelfs tot het voorkomen van ongewenste situaties kan leiden.

Hoe werkt de bedrijfsscan?

De bedrijfsscan bestaat uit vier stappen. Allereerst wordt er een persoonlijk interview afgenomen waarin uw onderneming en bedrijfsprocessen worden besproken.De 4 stappen van de bedrijfsscan

Aan de hand van dit gesprek worden de documenten zoals overeenkomsten, reglement en statuten opgevraagd die de juridische basis leggen van uw onderneming. Van de documenten maken wij vervolgens een analyse welke via een beoordeling wordt uitgewerkt in een rapportage.

Op basis van de beoordeling doen wij u praktische aanbevelingen ter beperking van uw risico’s.

bedrijfsscan

Onderdelen bedrijfsscan

Met de juridische bedrijfsscan van Jurato doorlopen we de juridische zaken van uw onderneming en beoordelen we of er sprake is van juridische risico’s.
Aan de hand van de scan is deze rapportage opgesteld, waarin de volgende onderdelen afzonderlijk worden behandeld:

A.  Juridische structuur

B.  Arbeidszaken

C.  Contractmanagement

D.  Huisvesting

E.  Financiële zaken

F.  Intellectueel eigendom

Onderdelen van de bedrijfsscan

Minder stress?

De bedrijfsscan kunt u zien als een juridische APK voor uw onderneming. Nadat de bedrijfsscan is uitgevoerd en er maatregelen zijn getroffen om risico’s te beperken, wordt een stukje stress bij u weggenomen.

bedrijfsscan
Met de juridische bedrijfsscan van Jurato doorlopen we de juridische zaken van uw onderneming en beoordelen we of er sprake is van juridische risico’s. Hiervoor hebben we wel wat gegevens van u nodig.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u graag persoonlijk advies of uitleg van ons?

Neem dan contact op