Bedrijfsscan

Bedrijfsscan

Ondernemen gaat gepaard met het nemen van risico’s. Hierbij kunt je denken aan risico’s die gepaard gaan bij de levering van producten of diensten maar ook aan risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt. Met onze juridische bedrijfsscan worden de juridische risico’s van jouw onderneming inzichtelijk en beheersbaar. Wij geven je aanbevelingen die tot inperking van deze risico’s of zelfs tot het voorkomen van ongewenste situaties kan leiden.

Hoe werkt de bedrijfsscan?

De bedrijfsscan bestaat uit vier stappen. Allereerst wordt er een persoonlijk interview afgenomen waarin uw onderneming en bedrijfsprocessen worden besproken.De 4 stappen van de bedrijfsscan

Aan de hand van dit gesprek worden de documenten zoals overeenkomsten, reglement en statuten opgevraagd die de juridische basis leggen van jouw onderneming. Van de documenten maken wij vervolgens een analyse welke via een beoordeling wordt uitgewerkt in een rapportage.

Op basis van de beoordeling doen wij je praktische aanbevelingen ter beperking van jouw risico’s.

bedrijfsscan

Onderdelen bedrijfsscan

Met de juridische bedrijfsscan van Jurato doorlopen we de juridische zaken van jouw onderneming en beoordelen we of er sprake is van juridische risico’s.
Aan de hand van de scan maken wij een rapportage, waarin de volgende onderdelen afzonderlijk worden behandeld:

A.  Juridische structuur

B.  Arbeidszaken

C.  Contractmanagement

D.  Huisvesting

E.  Financiële zaken

F.  Intellectueel eigendom

G.  ICT & Privacy

Minder stress?

De bedrijfsscan kun je zien als een juridische APK voor jouw onderneming. Nadat de bedrijfsscan is uitgevoerd en er maatregelen zijn getroffen om risico’s te beperken, wordt een stukje stress bij je weggenomen.

bedrijfsscan
Met de juridische bedrijfsscan van Jurato doorlopen we de juridische zaken van uw onderneming en beoordelen we of er sprake is van juridische risico’s. Hiervoor hebben we wel wat gegevens van u nodig.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je graag persoonlijk advies of uitleg van ons?

Neem dan contact op